Testværktøjer

En afgørende faktor for at man udvikler sig i sin professionelle rolle og som menneske generelt set – er nysgerrighed – på os selv og på andre. Forståelse af og indsigt i hvordan vi som mennesker interagerer, beslutter og har af præferencer, kompetencer mv. Er der noget vi skal/kan udvikle, have speciel fokus på og hvad der måske skal skrues op og ned for i vores samarbejde med andre.

Nedenstående værktøjer kan bruges både i forbindelse med den personlige udvikling og udvikling af grupper. Vi arbejder pt. med følgende værktøjer – med gennemført certificering hos CfL Center for Ledelse:

  • LFP – Leadership Focus Profile. Et værktøj der har fokus på ledelsesrollens forskellige dimensioner og i hvilken grad man er orienteret mod – Udvikling – Drift – Relationer – og din motivation for ledelse.

  • Decision Styles – et værktøj der har fokus på forskellige beslutningsstile, hvad det betyder i forskellige situationer og for vores samarbejde.

  • JTI – persontyper, der hjælper os til at forstå egne og andres præferencer og adfærd – og hvordan vi kan bruge hinandens forskelligheder.